Greek Dutch English French Galician German Italian Lithuanian Portuguese Russian Spanish

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2017

 

   Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Έδεσσας, ζωγράφισαν παραστάσεις αθλημάτων, είδαν και σχολίασαν βίντεο από σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

foto1

 foto2

 

  Φέτος, μας φιλοξένησε το 2ο ΓΕΛ Έδεσσας, όπου οι μαθητες παρακολούθησαν τα αθλητικά δρώμενα που είχε ετοιμάσει το Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας. Τέλος, το πιο σημαντικό και το πιο ουσιώδες, τα παιδιά συμμετείχαν σε αθλητικές εκδηλώσεις ΜΑΖΙ με τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας! Οι φωτογραφίες τα λένε όλα....

xoros 1 

xoros 2

  Ευχαριστούμε από καρδιάς την Διευθύντρια, κα Λιάνδη Πελαγία, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα την εκπ/κο Φυσικής Αγωγής κα Συργιάννη Ιωάννα και τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας για την πρόσκλησή τους να συμμετέχουμε στις αθλητικές εκδηλώσεις που οργάνωσαν και προσάρμοσαν στις ανάγκες των μαθητών μας. Η υποδοχή, η ζεστασιά, το χαμόγελο, η αγκαλιά, η αποδοχή, ο κύκλος και το εις το επανιδείν είναι αυτά που θα μείνουν μαζί μας.

  Ο αθλητισμός σήμερα αποτέλεσε μια γέφυρα αλληλοεκτίμησης ανάμεσα σε εφήβους, τυπικής και ειδικής αγωγής. Ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη?.Ευχαριστούμε και πάλι?..

happycartoon kids